Bli kund

Välkommen till Vår Omtanke!

Många har tyvärr en bild av att det är lite krångligt och svårt att byta assistansföretag. Det stämmer inte. Givetvis är det av stor vikt att beslutet är noga genomtänkt, men själva processen att genomföra bytet är enkelt och vi hjälper dig längs vägen. Nedan kan du läsa mer om hur det går till. Är du inte berättigad till personlig assistans idag så hjälper vi dig med din ansökan kostnadsfritt. 

Kontakta oss idag så berättar vi mer:

010-251 50 50

Är vi rätt anordnare för dig?

Först träffas vi och berättar om oss, vår bakgrund och företagets vision. Vi går sedan igenom din livssituation och ser om vi kan möta dina behov och önskemål. Om vi gemensamt kommer fram till att du ska byta till Vår Omtanke så får du en egen kontaktperson hos oss (kundansvarig) som hjälper till med övergången till oss och även därefter blir huvudansvarig för din assistans.

Vi hjälper till med bytet!

När vi har kommit överens och skrivit avtal tar vi kontakt med din tidigare anordnare och säger upp ditt assistansavtal. Vill du själv sköta uppsägningen så går det såklart också bra. Tillsammans med din tidigare anordnare kommer vi överens om ett startdatum hos oss.